domingo, 8 de noviembre de 2015

"Los Zancos Rojos"

Ens agrada llegir-nos tots els llibres que portem a la llibreria per poder explicar-vos la història amb tota la emoció que requereix per a que la visqueu i us atrapi.
Però de vegades hi sorgeix un llibre que t'atrapa de  tal manera que no pots esperar a que vingui algú i et pregunti per ell. I aquest és el cas del llibre d'aquells que t'inspiren acaronar cada il·lustració com si volguéssim deixar aquell moment imprès a les nostres mans.

"Los zancos rojos" és la història de Leopoldo, un nen que viu a Marespuma, una ciutat tan plena d'aigua que els seus habitants han de moure's per ella amb xanques per a no mullar-se.





En Leopold és el qui té les xanques més altes, més boniques i més robustes de la ciutat. Són tant i tant altes, que quan els seus veïns li demanen ajuda i li parlen, ell des del seu lloc no pot escoltar-los. Sembla com si estigués sempre als núvols. Potser si que estava oi?


Però va arribar el dia que els habitants de Marespuma, quan estaven preparant la Gran Festa de l'Hivern, van trobar-se que havien de suspendre la Diada. Va ser llavors, quan Leopoldo va adonar-se que els seus veïns necessitàvem la seva ajuda.

I va ser, gràcies a Leopoldo, i les seves grans xanques que tots van poder gaudir i celebrar la Gran Festa del'Hivern. Perquè, hi ha res millor que fer feliços als demés i gaudir amb ells? Segur que no.

Sens dubte, un gran llibre carregat de bellesa, amb les meravelloses il·lustracions d'Eric Puybaret i que Edelvives ha editat en gran format per a poder gaudir encara més de tots els detalls que les seves pàgines ens ofereixen.

Títol: "Los zancos rojos"
Autor: Èric Puybaret
Il·lustrador: Èric Puybaret
Editorial: Edelvives
Edat recomanada: 8-12 anys

No hay comentarios:

Publicar un comentario